چلوقیمه

54,000 تومان

چلو قیمه:
صد گرم گوشت گوسفندی تازه
لپه
پیاز
کره
لیموعمانی
ادویه (زردچوبه،نمک،فلفل،هل،دارچین،رب)ابتدا پیاز و در روغن سرخ کرده بعد گوشت و لپه ورب زردچوبه دو سه دقیقه تفت بخوره حالا آب و اضافه کردهو لیمو هارو شسته و به خورشت اضافه میکنیم بعد که خورشت جا افتاد نیم ساعت آخر نمک،فلفل،دارچین وهل رو اضافه میکنیم.
نوش جان

موجودی 47

توضیحات

قیمه با گوشت گوسفندی و برنج ایرانی

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “چلوقیمه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات آشپز

  • نام آشپز: شهرزاد بانو
  • آشپز: شهرزاد بانو
  • آدرس: محله کامیاب
    خراسان رضوی
  • هنوز امتیازی دریافت نکرده است!